PVC okna in vrata

Razmišljate o menjavi dotrajanih oken? Na podlagi izkušenj vam bomo svetovati pri nakupu oken za vaš dom.

PVC okna so pravi odgovor za vse, ki iščete cenovno ugodna in trajna okna, odporna na vremenske vplive. Za razliko od lesenih, PVC okna ne zahtevajo veliko vzdrževanja, zadostuje le občasno čiščenje.

Celotne storitve

Ker uporabljamo le najboljše materiale in produkte sodelujemo s priznanim podjetjem PVC Nagode, ki je tudi partner nemškega podjetja Rehau.Bojan Španič s.p. je pooblaščeni monter za PVC okna Nagode. PVC Nagode ima svoj sedež in proizvodnjo v Postojni in je najbolj poznan proizvajalec PVC oken na Notranjskem. PVC Nagode je Cerknici najbližji proizvajalec kvalitetnih PVC oken.

V našem prodajno-razstavnem salonu v Cerknici (pri avtobusni postaji) si lahko na razstavnih eksponatih ogledate razlike med posameznimi modeli PVC oken.

Če se boste odločili za zamenjavo starih oken z novimi PVC okni, bomo mi poskrbeli za vse. Najprej se bomo pogovorili o možnih variantah in vam na podlagi vaše izmere oken naredili ponudbo. Ko se boste odločili za nas, bomo prišli do vas in bomo natančno izmerili dimenzije odprtin, na podlagi katerih bomo naročili PVC okna v Postojni. Najprej stara okna odstranimo in jih po želji odpeljemo. Potem se pripravimo na montažo novih oken, poskrbimo tudi za špelete in obdelavo ometov… Potrudili se bomo, da bodo okna vgrajena v najkrajšem možnem času, tako da boste čim prej začeli uživati bivalno ugodje, ki ga nudijo nova okna.

V poplavi konkurence vam ponujamo celostno rešitev, da vi ne izgubljate dragocenega časa z iskanjem posameznih izvajalcev in ponudb.

Vrh