Kvalitetna montaža

Najbolj kvalitetno stavbno pohištvo lahko izgubi svojo funkcionalost če je slabo zmontiramo. Zato so kvaliteta, znanje in pravi material ključni za zadovoljstvo in dolgoletno brezhibno delovanje. Slaba okna so v največ primerov kriva za izgube toplote v objektu. Glede na to, da cena energentov narašča, so okna z dobrim tesnenjem in majhno toplotno izgubo ključen faktor pri varčevanju.

RAL montaža

To je način vgradnje oken, s katerim preprečimo nastajanje toplotnih mostov na stiku stavbnega pohištva s steno. Na tem mestu se stikajo različni materiali, ki imajo različne lastnosti, zato je ta stik tako problematičen. RAL montaža pa zagotavlja pravilno delovanje rege in hrkati preprečuje nastajanje toplotnih mostov, tako da zaščiti sloj izolacije pred vlago s posebno oblikovanim trakom. Tudi ta trak poveže okenski okvih s steno na način, da kljub toplotnemu raztezanu PU pena ohrani svojo funkcijo.

Nudimo:

  • Montažo PVC oken in vhodnih vrat
  • Montažo ALU oken in vhodnih vrat
  • Montažo lesenih oken

V poplavi konkurence vam ponujamo celostno rešitev, da vi ne izgubljate dragocenega časa z iskanjem posameznih izvajalcev in ponudb.

Vrh