Polkna poleg svetlobne regulacije nudijo zaščito vaših oken pred zunanjimi vpliv. So robustna senčila, ki zagotavljajo bistveno večjo varnost pred vlomi v vaš dom. Polkna pa imajo tudi veliko estetsko vrednost tudi, ko jih ne uporabljamo in so odprta. Najbolj odporna polkna pa predstavljajo aluminijasta polkna, ki se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo.

AB OKVIR

Polkno je primerno za okensko špaleto od 50 mm do 250 mm. Ima posebej prilagojen spodnji nizek okivir – prag. Polkna so lahko montirana tudi pred izdelavo izolacijske fasade.

ABX OKVIR

Polkno je primerno za okensko špaleto od 100 mm do 300 mm. Ima posebej prilagojen spodnji nizek okivir – prag. Polkna so lahko montirana tudi pred izdelavo izolacijske fasade.

ABK OKVIR

Polkno je primerno za okensko špaleto od 100 mm do 300 mm. Ima posebej prilagojen spodnji nizek okivir – prag. Polkna so lahko montirana tudi pred izdelavo izolacijske fasade. Imajo vgrajen integriran rolo komarnik na svojem ALU vodilu.

ABK OKVIR

Pri tem okvirju vgradnja ni odvisna od globine špalete. Le ta je esettsko zaključena z okvirjem polkna. Polnko se vgrajuje na rob fasade oziroma na kamnito erto.

VRSTE LAMEL

Vrh