Nadokenski sistem rolet

Nadokenske rolete so odlična vrsta senčil, ki so najbolj primerna za novogradnje ali prenove objektov. Kot pove že samo ime, se nadokenski roletni sistem montira nad okno, možna pa je le hkratna vgradnja z oknom. Primerne so za montažo na PVC, lesena in ALU okna.

Vse nadokenske rolete, ki jih ponujamo, imajo servisno odprtino na notranji strani. Le te ponujajo možnost fasadne in ometne obloge na zunanji in notranji strani, kar pomeni, da so skoraj nevidne. Glede na velikost okna pa se prilagodi tudi velikost omarice. Na voljo je široka paleta bar lamel in različni načini upravljanja.

Rolete Roltek ponujajo različne možnosti in dodatke, kot so komarniki, daljinici in Tahoma smart home.

 

 

 

NADOKENSKA ROLETA RA2

Osnovni nadokenski sistem rolet ponuja tri velikosti omaric in kar 19 barv lamel. Omarica je izolirana s stiroporjem in je izdelana iz dvokomornih PVC profilov. RA2 ne omogoča možnosti integriranih komarnikov.

NADOKENSKA ROLETA KARO

Multifinkcijski nadokenski sistem rolet, ki ponuja dve velikosti omarice in kar 168 barvnih kombinacij. Omogoča možnost vgrajenega integriranega komarnika, ki se ga lahko vgradi tudi kasneje. Omarica je izdelana iz dvokomornih PVC profilov, zaradi katerih je le ta visoko izolativna in stabilna.

NADOKENSKA ROLETA PURO

Nov nadokenski sistem rolet, ki dosea najvišjo toplotno izolativnost. Kvalitetna omarica je izdelana iz trdne poliureanske pene. Ta ne trohni, ne plesni, je brez vonj in je izredno lahka.

BARVE VODIL

Bela (mat)

Siva (mat)

Srebrna (st)

RAL 9007(mat)

DB 703 (st)

RAL 7016 (mat)

Čokoladna temna (mat)

Čokoladna svetla (mat)

BARVE LAMEL

Bela

Krem bela

Svetlo siva

Srebrna

Siva

Čokoladna

Bež

Limona

Lesna svetla

Lesna temna

Zelena

Jekleno modra

Antracit

DB 703

Sivi aluminij

Rdeča

Mahagoni

Oreh

Zlati hrast

Vrh